Verzenden & retourneren

L’Avenue schoenen & accessoires hanteert drie verzendmogelijkheden;

1. Brievenbuspost

Als uw bestelling door de brievenbus past, wordt deze bestelling op het opgegeven afleveradres gebracht door PostNL. Als uw bestelling voor deze verzendmogelijkheid in aanmerking komt, wordt deze optie automatisch bij het kiezen van een verzendoptie aangegeven, dit wordt aangegeven tijdens het bestelproces.

2. Pakketpost via PostNL
Als uw bestelling niet door de brievenbus past, dan wordt uw bestelling als pakket verzonden via PostNL. Als uw bestelling voor deze verzendmogelijkheid in aanmerking komt, wordt deze verzendoptie automatisch bij het kiezen van een verzendoptie aangegeven, dit wordt aangegeven tijdens het bestelproces.

De kosten van het verzenden van een pakket zijn €6,95 per bestelling, als het bedrag van de bestelling hoger is dan €75,- dan is het verzenden Gratis, m.u.v. SALE bestellingen

Zodra uw pakket / bestelling is verzonden krijg u van ons een email met daarin uw track & trace code, zodat uw online kunt bekijken wanneer uw pakket wordt bezorgd. 

 3. Ophalen in het Westland

U heeft tevens de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. U kunt de bestelling in onze winkel L'Avenue schoenen en accessoires in 's-Gravenzande gratis ophalen. Het adres van onze winkel is; 
Gravenstraat 14
2691 AL 's-Gravenzande

U heeft naast het ophalen van uw bestelling tevens de mogelijkheid om de collectie te passen of te bekijken. 

Als u ervoor kiest om de bestelling in de winkel op te halen, kunt u uw bestelling ook in de winkel betalen. Als u de bestelling in de winkel wilt betalen, kies dan bij het maken van de bestelling voor de betaaloptie betalen in de winkel.  

Na het plaatsten van uw bestelling kunt u uw bestelling tijdens de openingstijden van de winkel ophalen. U krijgt van ons een email zodra de bestelling klaar staat. 

Laatst gewijzigd op 09-2-2016